tiistai 1. syyskuuta 2009

Juustokakkua mangolla




Pikkuveljeni on allergikko, joten pohjassa on maissimuroja (corn flakes)) ja sulatettua rasvaa.

2 dl vaniljajogurttia
2 dl appelsiinijogurttia
1 prk (200g) Keiju Vaniljatuorejuustoa
1 prkl (2dl) vispikermaa
6g makeutusjauhetta (minulla oli näytepussi, jonka kumosin tähän)
0,5 dl vettä liivatteiden liuottamiseen

Päälle:
2 prkl mangopilttiä
0,5 dl vettä liivatteiden liuottamiseen
2 liivatelehteä

Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Vatkaa kerma vaahdoksi. Lisää tuorejuusto, jogurtit ja makeutusjauhe. Kuumenna vesi. Purista liivatteista ylimääräinen kylmä vesi pois ja liuota ne kuumaan veteen. Jäähdytä muutama minuutti ja kaada liivateseos sitten kakkumassan joukkoon. Kaada massa irtopohjavuokaan pohjan päälle.

Valmista päällinen:
Kuumenna vesi, purista liivatteista ylimääräinen kylmä vesi pois ja liuota ne kuumaan veteen. Jäähdytä muutama minuutti ja kaada liivateseos mangopilttien joukkoon. Kaada mangomassa kakkumassan päälle varovasti.

Anna kakun jähmettyä jääkaapissa muutaman tunnin tai yön yli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit! Jätä kommentti, se ilahduttaa aina. :)

Jätät kommentin helposti näin: Valitse kommentti nimellä -valikosta "Nimi/Url-osoite" ja kirjoita nimesi sekä mahdollinen blogisi osoite (ei pakollinen). Klikkaa jatka ja tämän jälkeen voit kirjoittaa kommenttisi.