maanantai 1. helmikuuta 2010

Helppo kardemummakakku

Hyvää peruskahvikakkua. Kardemumma on vaan niin ihanaa! Ohje on Myllyn Parhaan.

5 dl jauhoja
2 dl sokeria
2,5 tl leivinjauhetta
2,5 tl vaniljasokeria
2,5 dl kermaa
3 kananmunaa
150 g margariinia
1 dl vichyä
1 rkl kardemummaa

Ainekset sekoitetaan keskenään ja kaadetaan voideltuun ja jauhotettuun vuokaan (noin 2l). Paistetaan 175 asteisessa uunissa alatasolla 50-60 minuuttia.

2 kommenttia:

  1. Ooh, tää on varmasti herkkua! :)

    VastaaPoista
  2. Aika puutteellinen resepti on, varsinkin jos ohjetta lukee kuivakakkua ensimmäistä kertaa kokeileva aloittelija! Jatkossa olisi hyvä mainita mm. VEHNÄjauho ja KORPPUjauho sen sijaan, että reseptissä lukisi yksinkertaisesti jauho (jauhoja kun on monenlaisia). Lisäksi voisi avata teko-ohjetta reippaasti enemmän, eikä vain mainita että ainekset sekoitetaan keskenään, sillä merkitystä on paljon silläkin, missä järjestyksessä aineet sekoitetaan. Tämän ohjeen avulla aloittelija ei tule pärjäämään/onnistumaan. Eli jatkossa yksityiskohtaisempia ohjeita, kiitos!

    VastaaPoista

Kiva kun kävit! Jätä kommentti, se ilahduttaa aina. :)

Jätät kommentin helposti näin: Valitse kommentti nimellä -valikosta "Nimi/Url-osoite" ja kirjoita nimesi sekä mahdollinen blogisi osoite (ei pakollinen). Klikkaa jatka ja tämän jälkeen voit kirjoittaa kommenttisi.