keskiviikko 22. joulukuuta 2010

Tähtikakku

Töissä herkuttelimme joulun kunniaksi tällä tähtikakulla.


Kahden munan peruskakkupohja

Kostutus vaniljamaidolla

Kinuski-puolukkatäyte

Kuorrutus vaahtokarkkimassaa, jonka alla kermavaahto

Tähdet myöskin vaahtismassaa, säihkeenä hopeista kimallepulveria ja Magic Sparkles -hippusia

Kakku maistui kaikille, mutta täyte oli liivatteista huolimatta turhan löysää, kakkuun olisi kaivattu jämäkkyyttä. Nyt sitä oli hankala leikata. Dr.Oetkerin liivatteista muistelen muidenkin kirjoitelleen blogissaan, etteivät ole hyydyttäneet toivotusti?!

***

Tunnelmallista joulua ja kaikkea hyvää tulevalle vuodelle!

***

20 kommenttia:

  1. Kaunis...herkulliselta kuulostava:)Hyvää Joulunaikaa Sinulle!

    VastaaPoista
  2. Tunnelmallista joulua! =)

    Ja ihanan talvinen kakku, täällä mittarissa melkein -30...

    VastaaPoista
  3. Ihana pakkaspäivän kakku!
    Leppoisaa loppujoulua <:o)

    VastaaPoista
  4. Tunnelmallinen kakku!
    Oikein hyvää joulunaikaa!

    VastaaPoista
  5. Ihana :) Mukavaa ensi vuotta sinulle!

    VastaaPoista
  6. Suloinen kaunis kakku <3
    Hyvää alkanutta vuotta!

    VastaaPoista
  7. Ihana kakku!:) Hyvä idea kyllä tehdä tähtikakkua näin talvena, josko mäkin tekisin joku pv omalle poppoolle kun varsinkin tytöt on toivoneet täytekakkua ja harmitelleet kun ei ole juhlia.. ;)
    onnea vuodelle 2011.

    VastaaPoista
  8. Kiva idea kakun päällykseksi ja koristukseksi...tyylikäs ja vuodenaikaan sopiva. Oikein hyvää alkanutta vuotta 2011.

    VastaaPoista
  9. Jos booliksi asti tekee juomaa, niin hyvä karpaloinen juoma on
    polar-kossu-russchian eli polar-karpalolikööriä, viinaa ja mikseriksi russchiania. Yks omia lemppareita. Viinaan ja karpalomehuun boolissa yhdistän vichyä ja spriteä, niin tulee riittoisampaa ja vähän halvempaa. Koristeeksi voi siivuttaa limeä.

    Miun perusohje boolille on:
    0,7 l viinaa
    1-1½ l vichyä
    1-1½ l spriteä
    1½-2 l täysmehua/makusiirappia/mehujuomaa
    (kannattaa maistella, ettei tule liian makee tai kitkerää tai vetistä, riippuu tosi paljon mehusta)

    VastaaPoista
  10. Onpa kaunis kakku! Mukavaa tätä vuotta sinullekin!

    Kyllä minulle nyt on tullut mielenkiinto sitä kanelia kohtaan. Täytyy kyllä ehdottomasti kokeilla sitä johonkin kastikkeeseen, kun niin moni on sitä suositellut.

    VastaaPoista
  11. Ihana kakku!Tosi raikkaat värit!

    VastaaPoista
  12. Kaunis! Hyvää alkanutta vuotta!

    VastaaPoista
  13. Kiitos! =) Sinullakin on ihania kakkuja! Linkitän sinut blogilistaani ;)

    VastaaPoista
  14. Ihanan yksinkertainen koristelu. Tykkään niin tällaisista valkoisista kakuista.

    VastaaPoista
  15. Onpa soma kakku! :)
    Pistän blogisi suosikkeihini, jos sopii.

    VastaaPoista
  16. Kiitos samoin hyvää uutta vuotta : ) !

    VastaaPoista
  17. voi kun kaunis tähtikakku! Ja tosi talvinenkin vielä :) Onnea uuteen kotiin myös teille, ja kiva että uusi uuni toimii paremmin :)

    VastaaPoista

Kiva kun kävit! Jätä kommentti, se ilahduttaa aina. :)

Jätät kommentin helposti näin: Valitse kommentti nimellä -valikosta "Nimi/Url-osoite" ja kirjoita nimesi sekä mahdollinen blogisi osoite (ei pakollinen). Klikkaa jatka ja tämän jälkeen voit kirjoittaa kommenttisi.