Meillä on herkuteltu tällaisella ei-niin-hurjalla halloweenkakulla. Oli herkullista, pojallekin maistui täytekakku ensimmäistä kertaa. :)
Kakkua varten paistoin neljän munan kääretorttupohjan, josta leikkasin sitten sopivia paloja. Kelmutin Teeman tarjoilukulhon ja kokosin kakun siihen kerroksittain valkosuklaa-mustikkatäytteen ja kääretorttupohjan kanssa. Laitoin päälle pienen lautasen ja sitten kakku sai olla yön yli jääkaapissa.
Valkosuklaa-mustikkatäyte
4 dl kermaa
vaniljakreemijauhetta
1 levy valkosuklaata (Panda)
100 g pakastemustikoita
Vatkaa kerma vaniljakreemijauheen kanssa vaahdoksi, lisää sulatettu valkosuklaa. Kääntele jäiset mustikat varoen joukkoon, etteivät ne värjää täytettä.
Valmiin kakun kumosin kakkupahville ja sivelin ohuesti kermavaahdolla. Sitten kuorrutin kakun vaahtokarkkitaikinalla, jonka olin värjännyt pastaväreillä (sävyt Peach ja Primrose yellow). Urat painoin marsipaanityökalun varrella. Kara ja lehti myöskin vaahtokarkkitaikinaa, silmät ja suu maalattu mustalla pastavärillä.
Aivan valloittavan söpö tämä kurpitsa! :3
VastaaPoistaAika komea kakku :) Kyllä tuollaisella kelpaisi halloweenia juhlistaa.
VastaaPoistaVoi mitä ihanuuksia ja tämä kurpitsakakku on niin ihqu.
VastaaPoistaJa se "Laundry"-kyltti on tosiaankin ruotsinlaivalta Silja Linelta ostettu, mutta uskoisinpa että niitä löytyis jostain sisustusliikkeestä mantereeltakin :D
Tuo valkosuklaa-mustikkatäyte on ehkä parasta kakuntäytettä, mitä tiedän. Nam! Tämä kakku saa hymyn huulille! :)
VastaaPoistaIik mikä kakku, aivan superhieno! :)
VastaaPoistaKysyit siitä Euroshopperin kebablihasta ja se on kyllä mun mielestä maultaan paras kaupan kebablihoilta. Lisäksi se on pehmeää ja mureaa, ei kovaa ja sitkeää! Muotohan on toki on hassu kun on se suikaleina eikä lastuina, mutta kaikkea ei voi saada :P Ja tossa muodossa on mahtava just esim. kiusauksiin ym.
Sympaattinen kurpitsakakku ihanalla täytteellä!
VastaaPoistaVastavierailulla täällä. Hienoja ja varmasti hyvänmakuisiakin kakkuja olet tehnyt. Tykkään kun ei ole liikaa koristeita päällä, vaan juuri sopivasti. Minäkin tykkään kakkujen teosta mutta viimeksi olen leiponut kesällä. Oli niin monet juhlat peräkkäin ja leivoin niin paljon kaikenlaista että pieni tauko on paikallaan. Jouluksi toki leivon.
VastaaPoistaMä ajattelin myös kokeilla joskus suolapähkinöillä rocky roadia :) Ostin eilen sekä noita cashew- että suolapähkinöitä, päädyin sitten casheweihin tällä kertaa. Varmasti kyllä suolapähkinät käy tosi hyvin, varsinkin kun ite ainakin olen tykästynyt suolaisen ja makean yhdistelmään valtavasti :)
VastaaPoistaOnpas suloinen kakku! Ei kaiken Halloweenina tarvitsekaan olla liian pelottavaa ja kammottavaa, teemaa voi lähestyä näin vähän nätimminkin :)
VastaaPoistaOli ihan kiva päästä lehteen, sama toimittaja teki tosiaan toisenkin jutun ja julkaisen sen ensi viikolla, kunhan saan vielä yhden osan jutusta skannattua ja kuvaksi muutettua :) Tuohon kuvaan en vaan niin tyytyväinen ole, olen tosi vakava ja myrtsi tuossa :D