sunnuntai 20. syyskuuta 2009

Vuokia ja muotteja

Tilasin Hobby Hallista kolmen irtopohjavuoan sarjan. Siihen kuuluu ympyrän, suorakaiteen ja sydämen muotoiset vuoat. Vuoat vaikuttavat ihan sopivilta kotikäyttöön. Kuva on Hobby Hallin sivuilta.


Eilen vierailin ensimmäistä kertaa Ullan Unelman Tampereen liikkeessä. Voi miten ihana kauppa! Onneksi pääsin käymään yksikseni, sillä hyllyjä tutkiessa vierähti kyllä aikaa. Ostin tällä kertaa syksyisiä muffinsivuokia sekä Wiltonin ihanan kukkamuottisarjan, jossa on kolme erikokoista muottia. Suunnitelmissa on kokeilla koristeiden tekemistä vaahtokarkkitaikinasta!

11 kommenttia:

 1. Tuleppa sitten kertomaan, miten kukkien teko onnistui, kuvien kera tottakai!
  Mä itse en ole vielä päässyt kokeilemaan tuota mmftaikinaa, mutta kovasti olen suunnitellut, ehkä pikkusen 1v synttäreille sitten! :)

  VastaaPoista
 2. Toki tulee sitten kuvia. :) Mäkään en oo vielä kokeillut, eikä näytä vaahtokarkkien löytäminen olevan helppoa! Joka kaupassa on vaan Väiski-vaahtiksia, jotka on monivärisiä ja kuulemma monivärisistä ei tuu kovin kivan väristä massaa. :P

  VastaaPoista
 3. Hmm, ootko käyny halpahalleissa, tarjoustalossa tai jossain vastaavassa kattomassa. Mä ehkä olin näkevinäni siellä joskus. Ihan varmana sittarin ameriikkaosastolla on valkosia vaahtokarkkeja, mut hinta on jotain tähtitieteellistä sit tottakai ;)

  VastaaPoista
 4. Mäkin ajattelin, että Vapaa Valinnassa ainakin olis, vaan ei. Mutta täytyy aina muistaa katsoa karkkihyllyt läpi! Stockmannilla kuulemma on, en vaan ole ehtinyt vielä käydä siellä. Mutta kiitos, viimeistään sittarista varmaan sit löytyy!

  VastaaPoista
 5. Stockmannilta löytyi Haribon valkoisia vaahtiksia. Myös Karkkimeri-nimisessä karkkikaupassa oli. Nyt on siis aineet valmiina. :)

  VastaaPoista
 6. Minkäskokosia ne pussit oli? Entäpä hinta? :)
  Karkkimeri kaupasta en oo kuullukkaa, ei siis varmaan täälläpäin sellasta ole :D

  VastaaPoista
 7. 300g Hariboja maksoi vajaa 3 euroa ja Karkkimeressä karkit on 0,80e/100g. Ellen nyt ihan väärin muista. :)

  VastaaPoista
 8. Mä tilasin noi samat vuuat ja sit lisäks sen ison suorakaiteen muotosen ja hyviä on ollu!

  VastaaPoista
 9. Petra, kiitos kommentista. :) Ei kyllä olleet vuoat hinnalla pilattuja!

  VastaaPoista
 10. Minäkin tilasin nuo vuuat. Meillä päin cittarista saa halpisvaahtiksia euron pussi. Lisään sut linkkilistaani

  VastaaPoista
 11. Kardemamma, kiitos vinkistä! Minäkin lisään sinut.

  VastaaPoista

Kiva kun kävit! Jätä kommentti, se ilahduttaa aina. :)

Jätät kommentin helposti näin: Valitse kommentti nimellä -valikosta "Nimi/Url-osoite" ja kirjoita nimesi sekä mahdollinen blogisi osoite (ei pakollinen). Klikkaa jatka ja tämän jälkeen voit kirjoittaa kommenttisi.