perjantai 6. marraskuuta 2009

Kirjaihanuuksia!


Sain tänään ihanaa postia kun tämä Jane Asherin Beautiful Baking -kirja kolahti luukusta. "Jane Asher shares 40 delicious homemade cakes and bakes in a compendium of family favourites." Kirjassa on herkullisia kuvia ja reseptejä, löysin jo paljon kokeiltavia juttuja! Maksoin kirjasta postikuluineen 8,08 euroa, tilasin Zavvista.


Tästä Lastenkutsut - Ideoita iloisiin juhliin -kirjasta on varmasti iloa etenkin tulevina vuosina kun juhlimme pojan syntymäpäiviä. Kirjassa on esitelty erilaisia juhlateemoja, koristeluvinkkejä ja reseptejä. Tämä kirja löytyi Sokokselta kympillä.

6 kommenttia:

 1. Oi vitsit, ihania kirjoja! Mä kans tilailen aina kaikkia ihania kakku- ja muita leivontakirjoja, ja on niitä kirjahyllyllinen melkeen sitten kertynytkin :D Mutta kun ei niitä voi koskaan olla liikaa!

  VastaaPoista
 2. Ihania kirjoja! Mistä tuon Asherin kirjan noin halvalla sait?

  VastaaPoista
 3. Kiitos kommenteista Tintsu ja Carita!

  Carita, tilasin kirjan zavvista. Lisäänpä linkin. :)

  VastaaPoista
 4. Tuoreita mansikoita söisin vaikka läpivuoden jos vain olisi mahdollista :D Itsellä kirjoissa on kuvat tärkeässä asemassa. Niistä saa sen viimeisen sysäyksen että tuota haluan tehdä

  Linkitin sinut sivuilleni :) minulle saa tehdä samoin jos haluaa

  VastaaPoista
 5. Meku, sama täällä! Mansikat on herkkua! Sama juttu myös kirjojen kanssa, kuvat on tärkeitä. Pelkkiä reseptejä en jaksa lueskella. :) Minäkin linkitän sinut.

  VastaaPoista
 6. Oih ja voih, mikä kirjaihanuus! =)

  VastaaPoista

Kiva kun kävit! Jätä kommentti, se ilahduttaa aina. :)

Jätät kommentin helposti näin: Valitse kommentti nimellä -valikosta "Nimi/Url-osoite" ja kirjoita nimesi sekä mahdollinen blogisi osoite (ei pakollinen). Klikkaa jatka ja tämän jälkeen voit kirjoittaa kommenttisi.