lauantai 21. marraskuuta 2009

Koristelutarvikkeita

Sain odotetun paketin perjantaina, leivontatarvikkeita Cake Stuffilta. Paketti saapui 10. arkipäivänä tilauksesta. Nopeaa toimintaa! Nyt pääsenkin sitten tekemään kivoja koristeita.


Paketissa oli pastavärejä (primrose yellow, dusky pink/wine, baby blue, holly green), tomuväri (rose), musta elintarvikekynä, kimalletta (Magic sparkles, snow white holographic), painettavia kukkamuotteja (neljä erikokoista), painettavia lumihiutalemuotteja (small ja medium) ja kukkamuotti (35mm 5 petal rose cutter).

4 kommenttia:

 1. Mmm, mullekki kelpais :D
  Onneks kohta pääsen tilaamaan vähän jotain juttuja. Lisäks se Confetti VIHDOIN JA TOIVOTTAVASTI aukeaa lähipäivinä. Avaamispäivää kun on siirretty jo kuukaudella. Plääh.

  VastaaPoista
 2. Ihania nuo lumihiutalemuotit! Minun on monet kerrat pitänyt tilata muutamat muotit, mutta aina se on jäänyt. En vain taida osata päättää mitkä muotit niistä kaikista hienouksista haluan.;)

  VastaaPoista
 3. Kiitti kommentistasi=). Ihania juttuja olet tilannu, itekkin oottelen Squires Kichenin tilausta saapuvaksi...laitoin toistasataa euroa palamaan joten materiaalia tosiaan on tulossa=)Ihanaa!!

  VastaaPoista

Kiva kun kävit! Jätä kommentti, se ilahduttaa aina. :)

Jätät kommentin helposti näin: Valitse kommentti nimellä -valikosta "Nimi/Url-osoite" ja kirjoita nimesi sekä mahdollinen blogisi osoite (ei pakollinen). Klikkaa jatka ja tämän jälkeen voit kirjoittaa kommenttisi.