tiistai 19. tammikuuta 2010

Suklaakonvehtimuffinsit valkosuklaasydämellä

Aikamoinen nimihirviö! Koitin vaan kirjoittaa mahdollisimman kuvaavan nimen. Näissä on siis käytetty suklaana jämäkonvehteja eli sellaisia mitkä ei niin konvehtina maistu. Meille tuli jouluna yhteensä 10 rasiaa suklaata, joten konvehtileipomuksia lienee luvassa lisääkin...


7 kpl

1,75 dl vehnäjauhoja
1 dl sokeria
1 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
1 rkl tummaa kaakaojauhetta
1 dl maitoa
1 muna
50 g voita
25 kpl suklaakonvehteja
7 palaa valkosuklaata

Sulata voi ja konvehdit. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää maito, muna ja voi-suklaaseos. Sekoita tasaiseksi. Laita muffinsivuokiin taikinaa reilut puolet vuoasta, päälle pala valkosuklaata ja peitä taikinalla. Paista 200 asteisen uunin keskitasolla noin 15 minuuttia.

2 kommenttia:

  1. Meilläkin konvehteja riittää pittäpä kokeilla :D

    VastaaPoista
  2. Oi kuulostaa ihanilta! Tosin suklaa tuskin koskaan kuulostaa huonolta... :)

    VastaaPoista

Kiva kun kävit! Jätä kommentti, se ilahduttaa aina. :)

Jätät kommentin helposti näin: Valitse kommentti nimellä -valikosta "Nimi/Url-osoite" ja kirjoita nimesi sekä mahdollinen blogisi osoite (ei pakollinen). Klikkaa jatka ja tämän jälkeen voit kirjoittaa kommenttisi.