Kuuden munan vaalea kakkupohja, kostutettu vaniljasokerilla maustetulla maidolla. Kaksi väliä, molemmissa mariannetäyte ja vadelmahilloketta. Pursotukset Flora vispiä vaniljasokerilla maustettuna ja koristeet marsipaania.
Mariannetäyte:
1 prk Flora vispiä
250 g maitorahkaa
1 pss mariannerouhetta
vaniljasokeria
Vaahdota Flora vispi ja yhdistä vaahtoon muut ainekset. Mausta vaniljasokerilla oman makusi mukaan. Minusta täyte oli tarpeeksi jämäkkää ihan näinkin, halutessasi voit jämäköittää liivatteella.
Vadelmahilloke:
200 g (n. 4 dl) pakastevadelmia
0,5 dl vettä
0,5 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
Keitä vadelmia, vettä ja sokeria noin kolme minuuttia. Mausta vaniljasokerilla ja jäähdytä.
Todella tasaiseksi olet saanut kyllä päällisen. Oikea kympin suoritus! Itsellä se ei koskaan onnistu kunnolla.
VastaaPoistaKiitos kommentista Meku!
VastaaPoistaTyylikäs ja hieno kakku!
VastaaPoistaYksinkertaisen tyylikäs! Hienosti on pursotukset onnistuneet ja pinta on tosiaankin täydellisen tasainen.:)
VastaaPoistaKaunis!!! ihanat nuo pursotukset!
VastaaPoistaKaunis kakku!
VastaaPoistaKauniin tyylikäs kakku ja upean tasainen pinta! =)
VastaaPoistaIhanat muhkeat pursotukset. Kaunis, hillitty kakku.
VastaaPoistaKiitos kommenteistanne!
VastaaPoista