tiistai 30. maaliskuuta 2010

Valkosuklaakermavaahto

Annos riittää yhteen väliin.

2 dl kuohukermaa
1 levy Pandan valkosuklaata

Kuumenna kerma kattilassa. Paloittele suklaa joukkoon ja sekoita, kunnes se on sulanut. Anna viilentyä kunnolla, mielellään yön yli. Seoksen tulee olla täysin kylmää, jotta se vatkaantuu!

Vatkaa sitten kuohkeaksi vaahdoksi. Vaahdosta tuli aika jämäkkää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit! Jätä kommentti, se ilahduttaa aina. :)

Jätät kommentin helposti näin: Valitse kommentti nimellä -valikosta "Nimi/Url-osoite" ja kirjoita nimesi sekä mahdollinen blogisi osoite (ei pakollinen). Klikkaa jatka ja tämän jälkeen voit kirjoittaa kommenttisi.