maanantai 14. kesäkuuta 2010

SLY 11, kesäkuu

Makuja maailmalta -teemainen paketti sisälsi herkkuja Kreikasta:


Strösseleitä, lisää vain vesi -kahvijuoma mukissa, kaunis kortti, suklaapatukka, laakerinlehtiä, auringonkukansiemeniä, vaniljan makuista halvaa, kanelitankoja, karkkeja, Nescafe Gold -kahvijuomapusseja sekä hujanaa. Mukana oli myös kasa herkullisia reseptejä, mm. appelsiinit karamellikastikkeessa, mannaryyni-mantelikakku ja halva-mansikkatorttu.

Ihana paketti! Halvaa en muista koskaan maistaneeni, joten jotain halvajuttua täytyy kokeilla pian. Suuret kiitokset mielenkiintoisesta ja mukavasta paketista sly!

1 kommentti:

  1. hih omatekoinen pulla se parasta onkin<3

    oi kun ihanan paketin oot saanut ! kaikkia ihania herkkuja<3 ja tuosta halvasta, mäkään en ollut ikinä ennen talouskoulua muutamia vuosia sitten edes kuullut moisesta. ja sitten kun paketti sitä laitettiin luokkaan kiertämään, niin luulin sen olevan jotain kalaan liittyvää enkä todellakaa yhdistänyt sitä leivontaan : DDD mutta ei se sitten ihan niin ollutkaan, ja oli sitäpaitsi tosi hyvää !

    VastaaPoista

Kiva kun kävit! Jätä kommentti, se ilahduttaa aina. :)

Jätät kommentin helposti näin: Valitse kommentti nimellä -valikosta "Nimi/Url-osoite" ja kirjoita nimesi sekä mahdollinen blogisi osoite (ei pakollinen). Klikkaa jatka ja tämän jälkeen voit kirjoittaa kommenttisi.