perjantai 4. syyskuuta 2009

Purkinavaajamatto


Anoppilassa olen monesti hypistellyt purkinavaajamattoa. Nyt sain viimein hankittua kotiinkin! Nämä ovat siis pyöreitä mattoja tai liinoja jostakin silikonimaisesta aineesta. Tällä saa hyvän otteen vaikkapa tiukasta hillopurkin kannesta, hyvin aukeaa! Neljän kappaleen pakkaus maksoi Vapaa Valinnassa euron. Todella kätevä apuväline. Suosittelen lämpimästi tiukkojen kansien kanssa kamppaileville. :)

4 kommenttia:

  1. Tuollainen täytyy kyllä ehdottomasti hankkia! =)

    VastaaPoista
  2. Minulla myöskin noita samoja silikoniläpysköitä. Ne ovat myös tosi käteviä, kun vatkaa jotain ja kulho ei tahdo pysyä paikoillaan. Läpyskä kulhon alle, niin ei liiku ja pyöri niin helposti. Tai kun kuljetat kakkua lautasella vaikkapa kakkukuvussa, laita tuollainen läpyskä lautasen alle, niin ei pääse lautanen liikkumaan :)

    VastaaPoista
  3. Anu, aivan totta! Ja juuri eilen mieheni otti läpyskän avukseen, jotta sai paremman otteen ruuvimeisselistä hankalassa paikassa. Monitoimivehje siis! :)

    VastaaPoista

Kiva kun kävit! Jätä kommentti, se ilahduttaa aina. :)

Jätät kommentin helposti näin: Valitse kommentti nimellä -valikosta "Nimi/Url-osoite" ja kirjoita nimesi sekä mahdollinen blogisi osoite (ei pakollinen). Klikkaa jatka ja tämän jälkeen voit kirjoittaa kommenttisi.