perjantai 13. marraskuuta 2009

SLY 9, marraskuun paketti

Eilen saapui postin mukana odotettu saapumisilmoitus ja kipitinkin heti postiin. Marraskuun sly-paketin teemana oli muistella jotakin lapsuuden herkkua ja koota paketti sen mukaan. Salainen leivontaystäväni lähetti minulle tällaisen mustikkaisen, ihanan tuoksuisen paketin:


Paketissa oli mannasuurimoita, puolukkamehua, Daniela mustikkatäytekeksejä, Revontuli-teetä, pumppernikkeleitä, kuivattuja mustikoita ja levy Kalevin mustikkavalkosuklaata. Sain myös hienon kortin, jonka kannessa on teksti "ajattele suuria, mutta nauti pienistä". Sisältä löytyi ohje muorin mustikkapiirakkaan. Slyni lapsuuden herkkuja olivat siis vispipuuro, mustikkapiirakka ja pumpernikkelit.

Suuret kiitokset kivasta paketista sly! Luit ajatuksiani: minun on jo pitkään pitänyt tehdä vispipuuroa pojalle, mutten ole muistanut ostaa mannasuurimoita. Nyt siis heti sitä tekemään! Pidän kovasti mustikoista ja tuo valkosuklaa on ihanaa... Kuivatut mustikat ovatkin uusi tuttavuus. Paketti ilahdutti kovasti, kiitos!

2 kommenttia:

Kiva kun kävit! Jätä kommentti, se ilahduttaa aina. :)

Jätät kommentin helposti näin: Valitse kommentti nimellä -valikosta "Nimi/Url-osoite" ja kirjoita nimesi sekä mahdollinen blogisi osoite (ei pakollinen). Klikkaa jatka ja tämän jälkeen voit kirjoittaa kommenttisi.