Tänään pääsimme nauttimaan tuoreesta, itse leivotusta leivästä kun tein jälleen tällä todella helpolla ohjeella. Oikein maukasta! Suosittelen kokeilemaan.
1,5 dl ruisjauhoja
1,5 dl Myllärin täysjyväisiä sämpyläjauhoja
4,2 dl vehnäjauhoja
1/4 tl kuivahiivaa
1 tl suolaa
3,6 dl kädenlämpöistä vettä
Ohje valmistukseen löytyy aikaisemmin blogistani, täältä.
Hyvännäköistä leipää!
VastaaPoistaPakko kopsata tää ohje,sillä hyvän leivän ohjeet on aina tervetulleita!:)
VastaaPoistaVastasin blogiinikin mutta siitä pursoituksesta: laitoin siis puolet valkoista ja puolet ruskeaa kermaa pussiin ja pursotin..ei täydellistä mutta eka kerraksi olin tyytyväinen. :)
Nam!!! Hyvännäköistä! Ihania nuo suklaakonvehtimuffarit myös <3
VastaaPoistaNyt olen tätä tehnyt! Tää oli huippua! Arvasin! Kiitos reseptistä!
VastaaPoistaNäyttää kerrassaan herrrkulliselta! :)
VastaaPoista