perjantai 22. tammikuuta 2010

Ruis-vehnäleipä (vaivaamatta valmis)

Tänään pääsimme nauttimaan tuoreesta, itse leivotusta leivästä kun tein jälleen tällä todella helpolla ohjeella. Oikein maukasta! Suosittelen kokeilemaan.



1,5 dl ruisjauhoja
1,5 dl Myllärin täysjyväisiä sämpyläjauhoja
4,2 dl vehnäjauhoja
1/4 tl kuivahiivaa
1 tl suolaa
3,6 dl kädenlämpöistä vettä

Ohje valmistukseen löytyy aikaisemmin blogistani, täältä.

5 kommenttia:

  1. Pakko kopsata tää ohje,sillä hyvän leivän ohjeet on aina tervetulleita!:)
    Vastasin blogiinikin mutta siitä pursoituksesta: laitoin siis puolet valkoista ja puolet ruskeaa kermaa pussiin ja pursotin..ei täydellistä mutta eka kerraksi olin tyytyväinen. :)

    VastaaPoista
  2. Nam!!! Hyvännäköistä! Ihania nuo suklaakonvehtimuffarit myös <3

    VastaaPoista
  3. Nyt olen tätä tehnyt! Tää oli huippua! Arvasin! Kiitos reseptistä!

    VastaaPoista
  4. Näyttää kerrassaan herrrkulliselta! :)

    VastaaPoista

Kiva kun kävit! Jätä kommentti, se ilahduttaa aina. :)

Jätät kommentin helposti näin: Valitse kommentti nimellä -valikosta "Nimi/Url-osoite" ja kirjoita nimesi sekä mahdollinen blogisi osoite (ei pakollinen). Klikkaa jatka ja tämän jälkeen voit kirjoittaa kommenttisi.