200g valkoista suklaata
4 kananmunaa
2dl sokeria
200g voita
2.5dl vehnäjauhoja
1tl leivinjauhetta
Kuumenna uuni 200 asteeseen. Vatkaa munat ja sokeri valkeaksi vaahdoksi. Sulata suklaa ja voi ja kaada munasokerivaahtoon. Lisää vehnäjauhot ja leivinjauhe varovasti sekoittaen. Kaada seos voideltuun ja jauhotettuun pyöreään vuokaan (n.25cm) Paista uunin keskiosassa n.12min. Kakun voit valmistaa päivää ennen tarjoilua.
Tämä on melkein parempaa kuin oikea mutakakku!! tein joulun jälkeen valkoisesta tobleronesta ja ai että oli herkkua!!
VastaaPoistaOi että, saiskohan tuota palasen jos oikein nätisti pyytää? :D
VastaaPoistaTätä täytyy ehdottomasti joskus kokeilla! Kuola alkaa valua :P
VastaaPoista