Tein tämän pienen herkkupalan töihin äidin synttäreiden kunniaksi. Kakku on tehty 15 cm irtopohjavuokaan. Jatkoin vuoan korkeutta kakkunauhalla.
Pohja Digestive-keksejä ja omenasosetta.
1 prk kuohukermaa
1 prk maitorahkaa
½ prk vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
hieman vajaa pussi mariannerouhetta
4 liivatelehteä
tilkka vettä liivatteiden liuottamiseen
Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Vaahdota kerma. Lisää vaahtoon rahka, vaniljakastike ja mariannerouhe. Kuumenna tilkka vettä ja liuota liivatteet siihen. Kaada kakkumassan joukkoon ohuena nauhana koko ajan sekoittaen. Kaada vuokaan ja anna hyytyä mielellään yön yli.
Päällä on tummaa suklaata (Marabou Premium dark raspberry) ja lumihiutaleen muotoisia koristerakeita.
Kakku on tyylikäs ja varmasti hyvää.
VastaaPoistaNam, vaikuttaa ihanalta herkulta!
VastaaPoista