sunnuntai 21. maaliskuuta 2010

Tarvikkeet järjestykseen!

Sain viime viikolla ihanan yllätyksen mieheltäni. Pojan kaivellessa leivontatarvikelaatikkoani sanoin, että pitäisi ostaa pakki ja laittaa tarvikkeita sinne turvaan. Mainitsin nähneeni Ullan Unelmassa ihanan vaaleanpunaisen pakin... Seuraavana päivänä mies tuli töistä mukanaan tämä:


Ja pakin sisältä löytyi kertakäyttöisiä pursotuspusseja, vauva-aiheisia piparimuotteja, vaaleanpunainen ja -sininen pastaväri sekä kirjoitus- ja sydäntyllat. Tämä oli siis valmis paketti, pakkeja ei ollut myynnissä erikseen. Lisäksi sain vielä leppäkerttumuotin.


Kiitos rakas! ♥

14 kommenttia:

 1. Olipa ihana yllätys ja täytyypä sanoa että todella herttainen mies sulla!

  VastaaPoista
 2. Itsellä oli ongelmana ettei keittiössä ollut tilaa tarvikkeille :)

  Ostin siis rautakaupasta 2 pakkia. Toinen oikeilletyökaluille ja toinen leivonta. Vielä pitäisi värjätä minun pakki ettei se vain mene vahingossa johonkin remontti hommiin mukaan :D

  VastaaPoista
 3. Kiitos onnitteluista :) Aika moni näköjään lehtijutun bongannut :) Ihanan yllätyksen sait mieheltäsi, tosi mukavia yllätyksiä!

  VastaaPoista
 4. Ihana ylläri <3 Huomaavainen mies sinulla :D
  Mulla on kakkutarvikkeille Clas Ohlsonilta ostettu työkalupakki :) Pitäisikin siitä kuva blogiin jossain välissä laittaa.

  VastaaPoista
 5. Oooh minkälainen mies!!! Ja ihan mielettömän ihana ylläri!!!

  Viimeksi kun koitin blogiisi, ilmoitti että on salasanan takana, mutta nyt toimii...Ihme. Lisään sinut takaisin listalleni!!!

  VastaaPoista
 6. Ooo, todella ihana mies sinulla!! Upea yllätys!

  VastaaPoista
 7. Voi mikä Mies, vau!!! Muista nyt pitää kultsia hyvänä kanssa... :)
  Tuollainen olisi tarpeeseen!!!

  VastaaPoista

Kiva kun kävit! Jätä kommentti, se ilahduttaa aina. :)

Jätät kommentin helposti näin: Valitse kommentti nimellä -valikosta "Nimi/Url-osoite" ja kirjoita nimesi sekä mahdollinen blogisi osoite (ei pakollinen). Klikkaa jatka ja tämän jälkeen voit kirjoittaa kommenttisi.