keskiviikko 12. toukokuuta 2010

Toffee-mustikkatäyte

Tämä täyte riittää kahteen väliin noin 20-25 cm vuokaan.

5 dl kuohukermaa
1 prk kondensoidusta maidosta keitettyä toffeeta
200 g pakastemustikoita

Valmista ensin toffee. Voit tehdä sen jo etukäteen ja säilyttää avaamattoman purkin jääkaapissa. Kondensoidusta maidosta keitetty toffee:
Irrota säilykepurkista etiketit. Laita purkki kattilaan veteen niin, että purkki on kokonaan veden peitossa. Keitä hiljalleen kolmisen tuntia. Lisää tarvittaessa vettä.

Vaahdota kuohukerma ja sekoita joukkoon toffee. Sekoita mustikat täytteeseen varoen, jotteivat ne rikkoudu ja värjää täytettä.

Koska täytteestä ei tule kovin jämäkkää, kannattaa lisätä muutama liivatelehti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit! Jätä kommentti, se ilahduttaa aina. :)

Jätät kommentin helposti näin: Valitse kommentti nimellä -valikosta "Nimi/Url-osoite" ja kirjoita nimesi sekä mahdollinen blogisi osoite (ei pakollinen). Klikkaa jatka ja tämän jälkeen voit kirjoittaa kommenttisi.