tiistai 30. marraskuuta 2010

Rocky Road

Tätä ihanaa herkkua on tullut tehtyä jo useaan otteeseen. Yksinkertaisuudessaan rocky road pitää sisällään suklaata, pähkinöitä ja vaahtokarkkeja. Tässä versiossa on levyt valko- ja maitosuklaata, suolapähkinöitä ja isoja paloja Haribon vaahtokarkkeja. Naaaam.

Minä olen tehnyt tämän aina näin: suklaa sulatetaan ja kaadetaan puolet siitä kelmutettuun astiaan. Sitten ripotellaan päälle pähkinöitä ja vaahtokarkkeja, joiden päälle kaadetaan loput suklaat. Päälle voi vielä ripotella koristeeksi vaahtiksia ja pähkinöitä. Voit myös sekoittaa pähkinät ja vaahtokarkit sulatetun suklaan joukkoon ja kaataa koko komeuden astiaan.

Sitten vaan kylmään jähmettymään, paloiksi ja nauttimaan. :)


9 kommenttia:

 1. Tätä on kyllä pakko kokeilla, olen sitä monessa blogissa kuolannut =) Ihan taatusti herkkua =D

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa huippuherkulliselta...

  VastaaPoista
 3. Nam, mitä ihanaa herkkua ! Itsekin oon joskus tuollaista kokeillut, mutta se syötiin niin nopeasti, että en ehtinyt sitä blogiini päivittää! =)

  VastaaPoista
 4. Tämä herkku kuulostaa ja näyttää makoisalta

  VastaaPoista
 5. Varmasti ihanaa myös suolapähkinäisenä versiona! Ite oon kokeillu vaan maitosuklaalla, mutta tosi kivan näköistä tulee näköjään kaksivärisenäkin :) Eli pitääpä kokeilla tässä joku kerta :)

  VastaaPoista
 6. Tätä herkkua pitäisi joskus kokeilla! Nam...

  VastaaPoista
 7. näit on kyl pakko tehdä joku kerta!:P niin monessa blogissa näit on jo maisteltu ja mulla vaan joka kerta kuola valuu..
  Ihanaa Joulun aikaa!<3

  VastaaPoista
 8. onpa herkullisen näköistä, kelpais! :)

  VastaaPoista
 9. tätä niin kovasti kehutaan ni on pakko nyt vihdoin kokeilla : D näyttä herkulliseltaa!

  VastaaPoista

Kiva kun kävit! Jätä kommentti, se ilahduttaa aina. :)

Jätät kommentin helposti näin: Valitse kommentti nimellä -valikosta "Nimi/Url-osoite" ja kirjoita nimesi sekä mahdollinen blogisi osoite (ei pakollinen). Klikkaa jatka ja tämän jälkeen voit kirjoittaa kommenttisi.