lauantai 26. helmikuuta 2011

Vinkki: yhden hengen kakku

Kananmuna-allergiselle pikkuveikalleni olen usein tehnyt oman pienen kakun käyttämällä kakkupohjana muffinsia. Tulee juuri sopivan kokoinen annos ja eikä tarvitse tehdä monenlaista pohjaa. Minulla on aina munattomia muffinseja pakastimessa pikkuveikan vierailun varalta. :)


Kuvan kakussa on munaton banaani-kinuskimuffinsi, muuten kaikki kuten tässä 2-vuotiskakussa.

6 kommenttia:

  1. Ihana minikakku! :) hauska sattuma että samoihin aikoihin tehdään munattomia muffinseja :D täytyy kokeilla noita banaani-kinuskimuffinseja ensi kerralla kun allergikkoystäväni tulee kyläilemään, tulee vähän vaihtelua noihin suklaamuffinseihin :)

    VastaaPoista
  2. Hyvä idea. Itse olen tehnyt 1 hengen kakut aina keraamisessa jälkiruokakulhossa.

    VastaaPoista
  3. En olekkaan koskaan tullut ajatelleeksi, että noinkin helposti voisi tehdä allergiajuttuja :)

    VastaaPoista
  4. Nätti talvinen kakku! Mä olen kans käyttänyt minikakkuihin joko tuota muffinssia tai hieman isompiin leivon pohjan neliövuoassa ja leikkelen sen esim neljään osaan & muotoilen.

    VastaaPoista

Kiva kun kävit! Jätä kommentti, se ilahduttaa aina. :)

Jätät kommentin helposti näin: Valitse kommentti nimellä -valikosta "Nimi/Url-osoite" ja kirjoita nimesi sekä mahdollinen blogisi osoite (ei pakollinen). Klikkaa jatka ja tämän jälkeen voit kirjoittaa kommenttisi.