perjantai 18. maaliskuuta 2011

Helppo mariannekakku

Olen aikaisemminkin tehnyt mariannekakkua (ohje löytyy täältä), tällä kertaa mentiin kuitenkin helpolla ohjeella. Tämä on herkullista ja mehevää!


4 dl vehnäjauhoja
1,5 dl sokeria
1 tl leivinjauhetta
1 tl ruokasoodaa
0,75 dl kaakaojauhetta
1 dl Mariannerouhetta
2 dl maitoa
2 kananmunaa
120 g sulatettua margariinia
1 dl maustamatonta jogurttia

Sekoita kuivat ainekset keskenään kulhossa ja lisää muut aineet. Sekoita tasaiseksi ja kaada voideltuun ja jauhotettuun torvivuokaan. Kypsennä 175 asteisen uunin alatasolla 45-50 minuuttia.

3 kommenttia:

  1. Kiitos :) Itsellä tuli tutustuttua tuohob keittoon vasta aukuisiällä, mikä lie aivo pesun kokkikoulusa sain kun alkoi ruoat maistua :P

    Mukavaa vaihtelua ohjeisiin joissa tarvitsee aina kovaäänisiä koneita :)

    VastaaPoista
  2. Tuo muro pohja on todella hyvä jos sen syö vasta seuraavana päivänä :) Keksipohjat on hyviä mutta välillä menee hermot kun ne niin murenee. Itse tosin ole täysin kakun täyte ihminen :D paljon hyvää täytettä pelastaa aina kakun.

    VastaaPoista

Kiva kun kävit! Jätä kommentti, se ilahduttaa aina. :)

Jätät kommentin helposti näin: Valitse kommentti nimellä -valikosta "Nimi/Url-osoite" ja kirjoita nimesi sekä mahdollinen blogisi osoite (ei pakollinen). Klikkaa jatka ja tämän jälkeen voit kirjoittaa kommenttisi.