Töissä herkuttelimme joulun kunniaksi tällä tähtikakulla.
Kahden munan peruskakkupohja
Kostutus vaniljamaidolla
Kinuski-puolukkatäyte
Kuorrutus vaahtokarkkimassaa, jonka alla kermavaahto
Tähdet myöskin vaahtismassaa, säihkeenä hopeista kimallepulveria ja Magic Sparkles -hippusia
Kakku maistui kaikille, mutta täyte oli liivatteista huolimatta turhan löysää, kakkuun olisi kaivattu jämäkkyyttä. Nyt sitä oli hankala leikata. Dr.Oetkerin liivatteista muistelen muidenkin kirjoitelleen blogissaan, etteivät ole hyydyttäneet toivotusti?!
***
Tunnelmallista joulua ja kaikkea hyvää tulevalle vuodelle!
***
Kahden munan peruskakkupohja
Kostutus vaniljamaidolla
Kinuski-puolukkatäyte
Kuorrutus vaahtokarkkimassaa, jonka alla kermavaahto
Tähdet myöskin vaahtismassaa, säihkeenä hopeista kimallepulveria ja Magic Sparkles -hippusia
Kakku maistui kaikille, mutta täyte oli liivatteista huolimatta turhan löysää, kakkuun olisi kaivattu jämäkkyyttä. Nyt sitä oli hankala leikata. Dr.Oetkerin liivatteista muistelen muidenkin kirjoitelleen blogissaan, etteivät ole hyydyttäneet toivotusti?!
***
Tunnelmallista joulua ja kaikkea hyvää tulevalle vuodelle!
***
Kaunis...herkulliselta kuulostava:)Hyvää Joulunaikaa Sinulle!
VastaaPoistaTunnelmallista joulua! =)
VastaaPoistaJa ihanan talvinen kakku, täällä mittarissa melkein -30...
Ihana kaunis kimaltava kakku!
VastaaPoistaIhana pakkaspäivän kakku!
VastaaPoistaLeppoisaa loppujoulua <:o)
Tunnelmallinen kakku!
VastaaPoistaOikein hyvää joulunaikaa!
Onpas upean talvinen kakku!
VastaaPoistaIhana :) Mukavaa ensi vuotta sinulle!
VastaaPoistaSuloinen kaunis kakku <3
VastaaPoistaHyvää alkanutta vuotta!
Ihana kakku!:) Hyvä idea kyllä tehdä tähtikakkua näin talvena, josko mäkin tekisin joku pv omalle poppoolle kun varsinkin tytöt on toivoneet täytekakkua ja harmitelleet kun ei ole juhlia.. ;)
VastaaPoistaonnea vuodelle 2011.
Kiva idea kakun päällykseksi ja koristukseksi...tyylikäs ja vuodenaikaan sopiva. Oikein hyvää alkanutta vuotta 2011.
VastaaPoistaJos booliksi asti tekee juomaa, niin hyvä karpaloinen juoma on
VastaaPoistapolar-kossu-russchian eli polar-karpalolikööriä, viinaa ja mikseriksi russchiania. Yks omia lemppareita. Viinaan ja karpalomehuun boolissa yhdistän vichyä ja spriteä, niin tulee riittoisampaa ja vähän halvempaa. Koristeeksi voi siivuttaa limeä.
Miun perusohje boolille on:
0,7 l viinaa
1-1½ l vichyä
1-1½ l spriteä
1½-2 l täysmehua/makusiirappia/mehujuomaa
(kannattaa maistella, ettei tule liian makee tai kitkerää tai vetistä, riippuu tosi paljon mehusta)
Onpa kaunis kakku! Mukavaa tätä vuotta sinullekin!
VastaaPoistaKyllä minulle nyt on tullut mielenkiinto sitä kanelia kohtaan. Täytyy kyllä ehdottomasti kokeilla sitä johonkin kastikkeeseen, kun niin moni on sitä suositellut.
Ihana kakku!Tosi raikkaat värit!
VastaaPoistaKaunis! Hyvää alkanutta vuotta!
VastaaPoistaKiitokset kommenteista!
VastaaPoistaKiitos! =) Sinullakin on ihania kakkuja! Linkitän sinut blogilistaani ;)
VastaaPoistaIhanan yksinkertainen koristelu. Tykkään niin tällaisista valkoisista kakuista.
VastaaPoistaOnpa soma kakku! :)
VastaaPoistaPistän blogisi suosikkeihini, jos sopii.
Kiitos samoin hyvää uutta vuotta : ) !
VastaaPoistavoi kun kaunis tähtikakku! Ja tosi talvinenkin vielä :) Onnea uuteen kotiin myös teille, ja kiva että uusi uuni toimii paremmin :)
VastaaPoista